zat. 11 juni – 20.15 uur – Theater Figi Zeist

 

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Orkest & Willemijn Verkaik

Orkest & Dirigent

Het Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist (1906) o.l.v. dirigent Arnold Span, is een regio-orkest met 55 leden uitkomende in de 1e divisie KNMO. Het orkest werd in november 2018 kampioen 1e divisie tijdens de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen in Drachten.

Het Koninklijk Harmoniegezelschap ‘Oefening Baart Kunst’ (in de volksmond O.B.K.-Zeist) is opgericht in 1906 en behoort inmiddels al jaren tot de betere amateurorkesten in Nederland. De kracht van O.B.K. is haar enorme muzikale veelzijdigheid. Het orkest weet het publiek steeds opnieuw te boeien met gevarieerde, kwalitatief hoogwaardige programma’s. Vrijwel elk genre is vertegenwoordigd in het veelomvattende repertoire van O.B.K.: van klassiek tot jazz en van operette tot latin. De CD’s ‘Legend’ en ‘On the Move’ die het orkest heeft uitgebracht zijn daarvan een klinkend voorbeeld.

De afgelopen jaren hebben wij op mogen treden met vele artiesten, zowel vocaal als instrumentaal. Zo deelden wij het podium met o.a. Danny de Munk, Louis van Dijk, Mini & Maxi, Tony Neef, Pia Douwes, Stanley Burleson en Belle Perez.

O.B.K. live bij RTL Late Night, oktober 2018 met componist / gastdirigent Jacob de Haan

  • Koop hier uw ticket

    Kaartverkoop met stoelkeuze loopt direct via FIGI Zeist | Prijzen voor de tickets: € 22,50 | Kinderen t/m 16 jaar/CJP/Studenten  € 11,50 | Reserveringskosten € 3,25 per (totale) bestelling.

Musical Award 2022
beste vrouwelijke hoofdrol – Willemijn Verkaik (Come From Away)

Willemijn Verkaik werd wereldwijd bekend door haar vertolking van de groene heks Elphaba in de musical ‘Wicked’. In totaal was zij ruim 2.000 keer in deze rol te zien in Nederland, Duitsland, op West End en op Broadway.

Daarnaast is Willemijn te horen in de populaire Disneyfilm ‘Frozen’ en ‘Frozen 2’ als de Nederlandse en Duitse stem van Elsa.
Dit seizoen is zij te zien als Beverley Bass in de musical ‘Come From Away’.

Willemijn Verkaik studeerde in 1999 af aan het Rotterdams Conservatorium als docerend en uitvoerend musicus. Naast de vertolking van verschillende rollen in musicals verleent Willemijn als solist haar medewerking aan verschillende grote concerten in binnen- en buitenland, waaronder meerdere edities van Musicals in Concert en Disney in Concert.

Meer info op www.willemijnverkaik.nl

  • Koop hier uw ticket

    Kaartverkoop met stoelkeuze loopt direct via FIGI Zeist | Prijzen voor de tickets: € 22,50 | Kinderen t/m 16 jaar/CJP/Studenten  € 11,50 | Reserveringskosten € 3,25 per (totale) bestelling.

Route theater & Contact

2018-2022 © O.B.K. Zeist | Manschot Grafimedia, Zeist