0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Er zijn nog kaarten beschikbaar, maar alleen verkrijgbaar aan de zaal van Figi.
U kunt alleen contact afrekenen; pinnen is niet mogelijk.

Orkest & Solisten

Orkest & Dirigent

Het Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist (1906) o.l.v. dirigent Arnold Span, is een regio-orkest met 55 leden uitkomende in de 1e divisie KNMO. Het orkest werd in november jl. kampioen 1e divisie tijdens de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen in Drachten.

Het Koninklijk Harmoniegezelschap ‘Oefening Baart Kunst’ (in de volksmond O.B.K.-Zeist) is opgericht in 1906 en behoort inmiddels al jaren tot de betere amateurorkesten in Nederland. De kracht van O.B.K. is haar enorme muzikale veelzijdigheid. Het orkest weet het publiek steeds opnieuw te boeien met gevarieerde, kwalitatief hoogwaardige programma’s. Vrijwel elk genre is vertegenwoordigd in het veelomvattende repertoire van O.B.K.: van klassiek tot jazz en van operette tot latin. De CD’s ‘Legend’ en ‘On the Move’ die het orkest heeft uitgebracht zijn daarvan een klinkend voorbeeld.

De afgelopen jaren hebben wij op mogen treden met vele artiesten, zowel vocaal als instrumentaal. Zo deelden wij het podium met o.a. Danny de Munk, Louis van Dijk, Mini & Maxi, Tony Neef, Pia Douwes, Stanley Burleson en Belle Perez.

O.B.K. live bij RTL Late Night, oktober jl.

Humphrey Campbell

Humphrey Campbell is geboren op 26 februari 1958, op Moengo in het district Marowijne in Suriname. Hij is het 10e kind uit een gezin met 13 kinderen. In het gezin was muziek volop aanwezig.

In 1989 speelt Humphrey één van de hoofdrollen in de musical ‘A Night At The Cotton Club’ en 4 jaar later vertegenwoordigt hij Nederland op het Eurovisie Songfestival in Zweden. Met zijn broers Ben en Carlo als achtergrondzangers behaalt hij de negende plaats met het lied ‘Wijs Me De Weg’.

Tussentijds werkzaam als producer, componist en arrangeur bij Jazz Me b.v. (eigen bedrijf), voornamelijk bij cd’s, dvd’s bij Ruth Jacott. Supervisor, arrangeur, componist, vocalcoach bij theatershows Ruth Jacott. Maar ook vocal arrangeur bij Paul de Leeuw, Henk Westbroek en CD-producer bij Rob de Nijs, Judith en Timeless.

Vanaf 2014  zet Humphrey zijn carrière voort als senior docent bij het conservatorium van Amsterdam en zijn er vele gastoptredens en concerten met diverse orkesten en groepen.

Adriaan Stoet

Adriaan Stoet is een eigentijds violist die veel verschillende muziekstijlen met elkaar weet te combineren. Het liefst speelt hij een mix van klassiek, melodische rock en opzwepende zigeunermuziek. Na zijn conservatoriumstudie in Zwolle studeerde hij voor het solistendiploma cum laude af bij de vermaarde violist Philippe Hirshhorn. Verder ontving hij lessen van o.a. Ruggiero Ricci, Wiktor Libermann en Gyorgy Pauk.
Adriaan Stoet heeft sindsdien op de meest uiteenlopende podia opgetreden door heel Europa, waarvan zijn solo optreden voor koningin Beatrix een heel bijzondere plaats inneemt. Op vrijwel alle Nederlandse podia heeft hij solistisch opgetreden met o.a. Emmy Verhey, Cor Bakker, Noord Nederlands Orkest, Inessa Galante en Herman Krebbers.
Door TV optredens bij o.a. Barend & Van Dorp, Memories, Koffietijd en De Avondetappe kreeg hij veel nationale bekendheid. Voor het ontroerende album ‘Shtil di Nakt iz Oysgeshternt’ uitgebracht op platenlabel EMI ontving hij samen met pianist Tjako van Schie lovende internationale kritieken.
Naast zijn werk als concertviolist is hij oprichter en docent van zowel de ‘Zwolse Vioolschool’ als talentschool de ‘Zwolse Vioolacademie’.

Programma

 • Een muzikaal spectakel!!

  o.a.

  • West Side Story & Candide  Suite – Bernstein
  • Osakan Ouverture (het NL-kampioenschapswerk)
  • Waltzing with Strauss
  • Concerto d’ Amore (RTL Late Night)
  • Nights of Passion
  • Klezmer Fantasy – klarinetsolist: Ymke Broers
  • Stevie Wonder, Mr. Bojangles en nog veel meer!

Route theater & Contact

2018-2019 © O.B.K. Zeist | Manschot Grafimedia, Zeist